Saskia van Wees

Als kind was ik vooral bezig met mijn omgeving. Luisterde naar de gesprekken aan de keukentafel en wanneer we een feestje hadden zat ik bij de 'grote mensen' om naar echte verhalen te luisteren. Er werd gelachen, gehuild, ruzie gemaakt en weer goedgemaakt.

Ik zag als kind (on)bewust de kracht van de groep.

Als je in een vertrouwde omgeving samen bent kun je elkaar helpen je verhaal te vertellen, en inzichten te geven. 

Ik kreeg mijn eerste kind, een prachtige dochter, en kon het moederschap niet gecombineerd krijgen met mijn werk in de kinder-en jeugd psychiatrie. Ik heb het even geprobeerd, maar mijn schuldgevoel groeide torenhoog boven me uit... en ik besloot thuis te blijven.

 

we kregen nog een meisje en een jongen en al die tijd was ik thuis. een hele waardevolle tijd. ik leerde steeds beter wie ik was en wat ik te doen had. 

Ik geloof dat de eerste 10 jaar van je leven je levensschool is. Wat je die jaren aan (positieve en negatieve) ervaringen en overtuigingen op doet zijn de grondlegger van wie je als volwassen vrouw bent. onbewust handel je zoals je als kind geleerd hebt, 

Daarom ben ik verschillende opleidingen gaan volgen om me te specialiseren in het ontrafelen van overtuigingen door de juiste vragen te stellen. hierdoor kan de klant zich ontluchten en ontdoen van belemmerende gedachten en weer voelen wat jou, jou maakt en waarin je excelleert. Voelen dat je bijdraagt, je potentieel benut!

Als jij je hierin herkent, ontdek ik graag met jou hoe we de begeleiding richten op jou groei in persoonlijk, spiritueel, en zakelijk opzicht!